Doftolja

Doftoljor (ljusdoft) för ljustillverkning tillverkade i parfymparadiset Frankrike i EU IFRA certifierade fabriker. Detta är syntetiskt framställda parfymoljor som är veganska samt fria från hormonstörande ftalater. De är inte testade på djur.

Dessa dofter fungerar olika bra i olika typer av vaxer och måste testas i den kombination du använder. Ca 6-8% av vaxet är vanligt.

Många av dessa doftoljor fungerar även i tvåltillverkning, varje doftolja har Allergener och IFRA dokument där man kan se max tillåtna gräns för användning på hud. Då jag inte själv tillverkar tvål kan jag inte säga hur doften beter sig i tvålsmeten.

.

Doftolja

Aktiva filter

Christmas Splendor

45,00 kr
Från: 45,00 kr

OBS! Samma doft men ny formula så behövs testas igen om du tidigare använt den!

En härlig doftolja full av julens alla dofter.

Dofterna av apelsin och äpple blandat med de traditionella julkryddorna kanel, kryddnejlika och muskot med en liten aning sockerrör. Som bas i denna doft känner man gran och mysk.

Doftolja - Fresh Linen

Fresh Linen

45,00 kr
Från: 45,00 kr

Tänk dig tvätt som hängt på tork i sommarvinden och doftar krispigt rent blandat med gräs, hav och blommor.
En ren och fräsch doft med inslag av hav, gröna noter, eukalyptus och blommor som ros, liljekonvalj och jasmin. I botten anas en aning puder och musk.

Spring Blow

45,00 kr
Från: 45,00 kr

En elegant och romantisk doft av blommor och fräsch frukt. Först känner du en frisk doft av citron, bergamott, päron, rosa peppar och melon, sedan kommer de blommiga hjärtnoterna som är liljekonvalj , ros, apelsinblom och viol. Som bas i denna doft finns cederträ, ekmossa, mysk och kola.