Doftolja

Doftoljor (ljusdoft) för ljustillverkning tillverkade i parfymparadiset Frankrike i EU IFRA certifierade fabriker. Detta är syntetiskt framställda parfymoljor som är veganska samt fria från hormonstörande ftalater. De är inte testade på djur.

Dessa dofter fungerar olika bra i olika typer av vaxer och måste testas i den kombination du använder. Ca 6-8% av vaxet är vanligt.

Många av dessa doftoljor fungerar även i tvåltillverkning, varje doftolja har Allergener och IFRA dokument där man kan se max tillåtna gräns för användning på hud. Då jag inte själv tillverkar tvål kan jag inte säga hur doften beter sig i tvålsmeten.

.

Doftolja

Aktiva filter

Christmas Splendor

45,00 kr
Från: 45,00 kr

OBS! Samma doft men ny formula så behövs testas igen om du tidigare använt den!

En härlig doftolja full av julens alla dofter.

Dofterna av apelsin och äpple blandat med de traditionella julkryddorna kanel, kryddnejlika och muskot med en liten aning sockerrör. Som bas i denna doft känner man gran och mysk.

Exotic Fruits

45,00 kr
Från: 45,00 kr

Utgående doft

En härlig blandning av exotiska frukter. Du hittar mango, papaya, guavafrukt och en liten aning kiwi och svarta vinbär och till det en liten friskt doft av apelsin och citron.
Som hjärtnot i denna doftblandning hittar du passionsfrukt och passionsblomma och som bas kanderad frukt och vanilj.

Spring Blow

45,00 kr
Från: 45,00 kr

En elegant och romantisk doft av blommor och fräsch frukt. Först känner du en frisk doft av citron, bergamott, päron, rosa peppar och melon, sedan kommer de blommiga hjärtnoterna som är liljekonvalj , ros, apelsinblom och viol. Som bas i denna doft finns cederträ, ekmossa, mysk och kola.